Kilpailulupa-avustukset 2018

Vuodelle 2018 voi hakea nyt takautuvasti kisalupa-avustuksia! Seuran hallitus on päättänyt vuoden 2018 kisalupa-avustusten kriteerit seuraavanlaisiksi:

• Seura maksaa 50% kisaluvan hinnasta, jos jäsenellä on 3 hyväksyttyä tulosta kyseiseltä tasolta, sekä lisäksi on ollut jonkin verran mukana seuran tapahtumien järjestämisessä.

• Seura maksaa 100% kisaluvan hinnan, jos jäsenellä on 3 hyväksyttyä tulosta kyseiseltä tasolta, sekä lisäksi on ollut jonkin verran mukana seuran tapahtumien järjestämisessä. Lisäksi joku seuraavista kriteereistä pitää  täyttyä: edustus seuran joukkueessa, edustus mestaruuskilpailuissa, erityinen aktiivisuus seurassa tai seuran toiminnan edistäminen tai muu vastaava perustelu.

Muutoksena siis vanhaan uusien jako kriteerien lisäksi se, että avustuksia jaetaan kaikista kilpailuluvista. Hakemukset alla olevalla lomakkeella 31.1.2019 mennessä.