Jäsenasiat

 

 

Jäsenmaksu vuonna 2018 on seniori täysjäsenelle 62 € , juniori täysjäsenelle 55 €, perhejäsen seniorille 36 € ja perhejäsen juniorille 32,50 €.

Uutena kannatusjäsen 15 €.

Jäsenasioissa ota yhteyttä jäsensihteeriimme Anne Hyysaloon gumbolenratsastajat@gmail.com. Kirjoita sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi jäsenasiat.

Uusi jäsen - Ilmoita seuraavat tiedot: nimi, osoite, sotu, puhelinnumero, e-mail osoite sekä haluamasi jäsentyyppi. Jos olet vaihtamassa seuraa, niin jäsenkortissa oleva sportti_id tulee myös ilmoittaa.

Muista ilmoittaa mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet.

Eri jäsenlajit
Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja. Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Seuroilla voi olla myös kannatusjäseniä, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi osallistuakseen E- ja D-tason kilpailuihin ratsastajan tulee olla joko täys- tai perhejäsen. Lähde: SRL:n sivut

 

 

Liityn GR:n jäseneksi

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.