Gumbölen Ratsastajat ry

gumbolenratsastajat@gmail.com

Seuran facebook sivut:

Gumbölen Ratsastajat

Seuran jäsenten facebook ryhmä:

Gumbölen ratsastajat Ry

Seuran instagaram tili:

Gumbolenratsastajat

Gumbölen Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1977. Seuran jäsenmäärä on noin 70. Seura toimii Gumbölen Ratsastuskeskuksen tiloissa.

Seuran tarkoituksena on edistää jäsentensä ratsastusharrastus- ja kilpailutoimintaa järjestämällä koulutusta, kilpailuja ja yhteisiä tapahtumia. Seura tukee ratsastajien kilpailutoimintaa myös konkreettisesti maksamalla ratsastajien kilpailuluvat ja jakamalla kilpailu- ja valmennusavustuksia.

Seura on yli 40-vuotisen toimintansa aikana säännöllisesti järjestänyt ratsastuskilpailuja kaikilla tasoilla. Suosituimpia ovat olleet kesäkauden harjoituskilpailut keskiviikkoiltaisin. Lähtöjä keskiviikkokilpailuissa on ollut keskimäärin sata jokaista iltaa kohti, ja osallistujia on saapunut yli sadan kilometrin päästä. Kesällä 2018 juhlistetaan keskiviikkokisojen 40-vuotis juhlavuotta.

Seura on vuosien varrella järjestänyt lukuisia ulko- ja kotimaisten huippuvalmentajien kursseja, jotka ovat olleet avoimia kaikille halukkaille. Lisäksi on järjestetty sekä ihmisten että hevosten ensiapukoulutuksia ja hevosen hyvinvointiin liittyviä muita koulutuksia ja harjoituksia. Vuoden 2017 merkittävin tapahtuma oli Working Equitation EBM-papst Show, jossa seura järjesti yhdet Suomen ensimmäisistä working equitation -kilpailuista ja jossa juhlittiin uuden maneesin valmistumista yhdessä uusien ja vanhojen gumböleläisten kesken.