Gumbölen Ratsastajat ry

Seuran sähköposti osoite:

gumbolenratsastajat@gmail.com

 

Seuran facebook sivut:

Gumbölen Ratsastajat

 

Seuran jäsenten facebook ryhmä:

Gumbölen ratsastajat Ry

 

Seuran instagaram tili:

Gumbolenratsastajat

Gumbölen Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1977. Seuran jäsenmäärä on noin 70. Seura toimii Gumbölen Ratsastuskeskuksen tiloissa.

Seuran tarkoituksena on edistää jäsentensä ratsastusharrastus- ja kilpailutoimintaa järjestämällä koulutusta, kilpailuja ja yhteisiä tapahtumia. Seura tukee ratsastajien kilpailutoimintaa myös konkreettisesti maksamalla ratsastajien kilpailuluvat ja jakamalla kilpailu- ja valmennusavustuksia.
Seura on yli 30-vuotisen toimintansa aikana säännöllisesti järjestänyt ratsastuskilpailuja kaikilla tasoilla. Suosituimpia ovat olleet kesäkauden harjoituskilpailut keskiviikkoiltaisin. Lähtöjä keskiviikkokilpailuissa on ollut keskimäärin sata jokaista iltaa kohti, ja osallistujia on saapunut yli sadan kilometrin päästä.
Seura on vuosien varrella järjestänyt lukuisia ulko- ja kotimaisten huippuvalmentajien kursseja, jotka ovat olleet avoimia kaikille halukkaille. Lisäksi on järjestetty sekä ihmisten että hevosten ensiapukoulutuksia ja hevosen hyvinvointiin liittyviä muita koulutuksia ja harjoituksia. Vuoden 2008 merkittävin koulutustapahtuma oli tallin paloharjoitus, jossa hevosihmiset saivat pelastamisen ammattilaisilta perustietoja sekä käytännön kokemusta oikean tulen sammuttamisessa. Vastaavasti pelastajat saivat harjoitella hevosten käsittelyä ja taluttamista.